Wetering 3-kamp

3-Kamp voor de kleine tafel

Sponsors

Gezocht

Poulefase

Er worden in 2 poules gespeeld van 4 personen. De wedstrijden tijdens de poule fase, speel je alle 3 de wedstrijden achter elkaar door tegen dezelfde tegenstander. Elke onderlinge wedstrijd zal in je in random volgorde gespeeld worden.

De eerste ronde wordt geloot per poule wie begint tegen wie. Ronde 2 zullen de winnaars tegen de andere verliezer spelen en de 3e ronde zullen de winnaars tegen elkaar spelen van 1e ronde wat ook geld voor de verliezers.

 

Finaleronde

Na het spelen tegen elke tegenstander in de poulefase, zullen de nummers 4 tegen elkaar spelen voor plaatsen 7 en 8, nummers 3 van de poule voor plaatsen 5 en 6, nummers 2 van de poule voor plaatsen 3 en 4, nummers 1 voor de plaatsen 1 en 2.

 

Wie mogen meedoen

Het is een invitatie toernooi waarbij de spelers bij interesse op uitnodiging mee mogen doen. Zij dienen wel Libre (met grote hoek) als kader 38/2 te spelen in competitie verband of PK. De spelers mogen 57/2 geoefend hebben, maar deze spelsoort niet in competitie of PK spelen. Dit blijft dus voor alle spelers een enorme uitdaging en motivatie om hogerop te komen.

 

Caramboles

Te maken caramboles:

  • Libre grote hoek 100 car.
  • Kader 38/2 60 car.
  • Kader 57/2 40 car.

  

Puntentelling

Met elke onderlinge wedstrijd kan je per spelsoort 2 partij punten halen bij winst, 1 met gelijk en 0 bij verlies. Voor de complete match kan 3 match punten scoren, 1 bij gelijk en 0 met verlies.
Mocht er gelijke score ontstaan, dan kijken we in volgorder naar de percentage TMC tot 2 cijfers achter de komma, onderlinge wedstrijd en als laatste HS bij libre grote hoek.